Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σκέψεις για ένα ταξίδι VΙ...

  • Η απόδοση της βρώμης έχει ανέβει πολύ. Μάλιστα ο τζίρος των συναλλαγών είναι τέτοιος που δικαιολογεί την ορθότητα της τιμής. Δηλώσεις του διαχειριστή του Mousas Coffe-shop Fund: "Last week we faced a slump on grain price. However, oats price ascended the climax for the 34th subsequent day."
  • Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση του Οίκου Αξιολόγησης Prits ότι σχεδιάζει να υποβαθμίσει το σχολείο Θεσπιών σε BB-. Αντέδρασε μέχρι και το Cilcisias Cliric Venture Capital μιλώντας για κατάφωρα άδικη εξέλιξη.
  • Ο Δήμαρχος δε ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΑΟΘ ότι τα φώτα του νέου γηπέδου θα μπουν σύντομα με μία προϋπόθεση. Να υπογράψει και η λανθάνουσα αντιπολίτευση. Βέβαια, εκπρόσωπος της τελευταίας το θεώρησε εξευτελιστικό, αλλά μάλλον θα λυγίζει μπροστά στην πρόοδο της ομάδας.
  • Από τα ανάκτορα του Δημαρχείου Μπάκιγχαμ διέρρευσε το παρακάτω μήνυμα:
"Dear Sir Thespian,
Referring to your application for exiling some people from your lovely village, we hereby inform you that Thespiakos is the best team that Viotia’s Prefecture has ever met.
Therefore, go for a walk. Either come to our Palace. Of course you know that everyone here is malakas.
Fuck PAOK,
Queen Mc"
Έντονη ικανοποίηση από όλους τους παραλήπτες της επιστολής. Ευτυχώς μας έδωσαν και αυτή τη δόση.
  • Σύμφωνα με δηλώσεις Λεονταραίων αξιωματούχων "η Ξηρόβρυση ανήκει στη Βοιωτία". Έντονη η αντίδραση της Άνω Βουλής των Θεσπιών που σύναψε στρατηγική συμφωνία για την ΑΟΖ με το Ισραήλ της περιοχής. Την Άσκρη. Μάλιστα, εκπαιδεύονται σε μυστικές εγκαταστάσεις του χωριού Μαυρομματαίοι κομάντο για τρομοκρατικές ενέργειες στην ενδοχώρα του γειτονικού χωριού.
  • Κλείνουμε βιαίως την αναφορά των Σκέψεων καθότι το Outlook χτύπησε υπενθύμιση ότι είμαστε ένας Δήμος με την Αλίαρτο και πρέπει να κλείσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.