Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ελεύθεροι & Δημοκράτες...

Καλωσόρισες ξανά Βοιωτία στον εκλογικό κόσμο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με τελευταίο συγγραφέα του τον Π. Παυλόπουλο η Βοιωτία θα υποστεί τις συνέπειες «εκπροσωπούμενη» από 3 Βουλευτές της ΝΔ.

Μάλιστα, στον έναν από αυτούς δίνεται η ευκαιρία να βρει τη γαλοπούλα που γύρευε. Φήμες την θέλουν να έχει ψοφήσει στα χέρια της Αριάδνης. Επίσης, ο λαός συγχώρεσε (προτού ελεύθερο δικαστήριο κρίνει ) την πιθανή εμπλοκή στο σκάνδαλο Βατοπεδίου που στέρησε κάμποσα εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο Ταμείο που εγώ και εσύ γεμίζουμε.

Σε κάθε περίπτωση, ο λαός μας απέδειξε ότι έχει δημοκρατικά αντανακλαστικά. Τα οποία θα πρέπει να έχει ενεργά και πανέτοιμα σύντομα και ξανά. Και συνέχεια.

Λαϊκός Σύνδεσμος Γυμναστηρίων

Οι αναλύσεις για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα δεν χωρούν προφανώς σε μια ανάρτηση. Έτσι, σε αντίθεση με τα προ των εκλογών κείμενα, ας αφεθούμε περισσότερο στο συναίσθημα. Κυρίως, στο αίσθημα αηδίας που προξένησε στον Δημοκρατικό λαό το γεγονός ότι στα εκλογικά κέντρα υπήρξε πιτσιρικαρία ντυμένη στα χρώματα των νεοναζιστών.

Η αμάθεια και το αίσθημα κατωτερότητας είναι ευθύνη των παιδαγωγών τους να απαλυνθεί. Εφόσον οι γονείς τους δεν έχουν δημοκρατική λογική, ας «επιβληθεί» ο κοινωνικός αποκλεισμός τους.

Επίσης, για να χτυπηθούν οι πυρήνες ακροδεξιών στοιχείων πρέπει σε κάθε εκλογική διαδικασία θα πρέπει να βάζει υποψήφιος Βουλευτής κάποιος νέος ή νέα από Δημοκρατική παράταξη. Έτσι, μέσα από το σύμπλεγμα «είναι ανεψιός από συννυφάδα» και άλλους συγγενικούς «περιορισμούς» να περιορίζεται το κύμα προς την ηλιθιότητα.

Είναι ευθύνη ΟΛΩΝ των κομμάτων να τηρήσουν τη νομιμότητα και να περιορίσουν την εν λόγω εγκληματική οργάνωση. Τα μέσα τα έχουν. Έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Η επί έτη συνεργασία της ΝΔ, της ΕΥΠ, του Ασημοχοΐδη και της ΕΛΑΣ με αυτήν τούς καθιστά γνώστες όλης της δομής τους. Οι περισσότεροι από τα στελέχη της μάλιστα έχουν φακέλους από υποθέσεις προστασίας και δολοφονικών επιθέσεων. Οπότε, είναι όλα γνωστά. Ας τα χρησιμοποιήσουν.

Μέχρι να κουνηθούν όμως οι κεντρικοί μηχανισμοί, οφείλουν ΌΛΟΙ οι τοπικοί σύλλογοι, από αθλητικούς μέχρι πολιτιστικούς, να προωθήσουν δημοκρατική προπαγάνδα. Να δώσουν έτσι ταυτότητα σε αυτούς που την αναζητούν στον τραμπουκισμό και την ομερτά.

Το τέλος και η αρχή

Οι ιστορικοί κύκλοι κάνουν τούμπες σαν το ρέθι (όπως ο έλεγαν οι μεγαλύτεροι). Στις 6/5/12 έληξε η περίοδος της Μεταπολίτευσης. Ήταν οι τελευταίες (ή οι προτελευταίες) εκλογές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το νέο έρχεται. Και αυτό πρέπει να το διαμορφώσουμε εμείς. Πρέπει σε αυτούς τους καινούργιους μηχανισμούς να στείλουμε δύο αντίγραφα ενός υπογεγραμμένου συμβολαίου (που θα συντάξουμε εμείς). Θα τα υπογράψουν και θα μας στείλουν πίσω το ένα αντίγραφο για να το βάλουμε στο συρτάρι της Ιστορίας.

Για αυτό το συμβόλαιο θα μιλήσουμε σε επόμενο κείμενο.

Υ.Γ.: Υπό το φως της προσωρινής ακυβερνησίας τι θα επιλέξουν τα στελέχη του καθεστώτος; «Κολλήματα» στις πληρωμές των συντάξεων για να χεστούν όσοι τα κράτησαν μετά βίας στις προηγούμενες εκλογές ή «ευκολία» στην παροχή επιδομάτων και (προσωρινή) ελαστικότητα σε εργασιακά ζητήματα; Οψόμεθα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.