Κυριακή 13 Μαΐου 2012

HDMI: Βάλτε το στο σπίτι να το δουν οι γονείς σας...

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε πει ότι "αυτή η Κυβέρνηση πρέπει να είναι ισχυρή και να στηρίζεται από ελεύθερους και όχι δέσμιους Τραπεζών ή Τραπεζιών (και των γύρω-γύρω καρεκλών τους). Μιας ψήφος «ανοχής» από τα κόμματα του καθεστώτος είναι μια ψήφος ξερολούκουμο και κοστουμάκι στην επάνοδο της χώρας στην ανοησία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Επιστροφή στον νεοραγιαδισμό. Και αυτό γιατί στην πρώτη αποτυχημένη διαπραγμάτευση της Αριστερής Συγκυβέρνησης τότε μια πρόταση μομφής από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα «στείλει» στον αδόξαστο τη συνολική προσπάθεια του ελληνικού λαού για αξιοπρέπεια."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προσφέρει το ρεπορτάζ στο διαδίκτυο, τέλος Μάη λήγει ομόλογο 400 εκατ. ευρώ, το οποίο εξαρτά την πληρωμή του στην δόση που ανεβλήθη. Η προπαγάνδα που ήθελαν να παιχτεί σε περίπτωση που οι αντιμνημονιακές δυνάμεις είχαν το πρώτο χέρι σε μια κυβέρνηση (έστω και με ψήφο "ανοχής") ήταν ότι σε πιθανά προβλήματα ταμειακών ροών του Κράτους υπεύθυνες θα ήταν αυτές οι αντιμνημονιακές δυνάμεις (μεταξύ αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ). Τώρα αφού οι τελευταίες δεν έκαναν κυβέρνηση, καθότι "δεν έβγαιναν τα κουκιά", μοιραία πάμε σε εκλογές. Και τώρα θα παιχτεί η προπαγάνδα του ότι οι όποιες ταμειακές "διαταραχές" θα οφείλονται στο ότι οι αντιμνημονιακές δυνάμεις ΔΕΝ έκαναν Κυβέρνηση!

Το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποιος επιλέγει να προπαγανδίσει τα συμφέροντά του (και δεν λέω επίτηδες "θέσεις"), αλλά το ότι επικρατεί στα ΜΜΕ τα οποία ευθυγραμμίζονται αστραπιαία με τις επιταγές του παλαιοκομματισμού.

Σε τούτη την ανάρτηση σάς καλούμε να συνδέσετε το HDMI καλώδιο στην τηλεόρασή σας, βάλτε τους γονείς και τους παππούδες στους καναπέδες (τα πάμπερς αφήστε τα γιατί μπορεί μετά να δουν ειδήσεις). Πατήστε play στα δύο μικρά παρακάτω βίντεο ώστε να δείτε την αισχρότητα της προπαγάνδας. Προπαγάνδα που έρχεται απέναντι στο αυτονόητο και απέναντι στην Κοινωνία μας.


1) (στη ΝΕΤ) Να γιατί επιλέγεται η λιτότητα από σχέδιο ανάπτυξης (με τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις):


2) (στο MEGA) Να τι γίνεται στη Γερμανία και πως προπαγανδίζεται η άρνηση στο Κοινωνικό Κράτος με την εξίσωσή του με τον Κομμουνισμό και τις ψυχροπολεμικές εκστρατείες των γκεμπελικών.

2 σχόλια:

  1. εκεί που έχουμε φτάσει, δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει ''βόλτες'' στο διαδίκτυο για να καταλάβει τί πρέπει να γίνει για να δοθεί λύση! νομίζω ότι και ο πιο μη-νοήμων Ελληνας μπορεί να δώσει απαντήσεις - λύσεις. Οπότε μάλλον αυτοι που πέρνουν τίς αποφάσεις δεν είναι Ελληνες...
    Υ.σ. Αν και η Βλακεία υπάρχει παντού, δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ''Βλακείας'' όλες αυτές οι λάθος επιλογές τόσων χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω τα περί προδοσίας που υπονοείς. Αλλά αν δεν κάνεις και καμιά βόλτα από εδώ, ο φόβος και ο φασισμός βρίσκει έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.