Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Das ή ότι; Πρόκληση! Να οι κλέφτες!

Ich bin sehr gut, ακούγοντας τον κο Ντασιώτη να ορκίζεται. Τη σημειολογία του λόγου του θα την αναλύσει καλύτερα άλλος και ικανότατος σημειολόγος σε έτερο blog. Αλλά αναμφίλεκτα χαίρεται κανείς ακούγοντας λέξεις όπως ισονομία, αξιοκρατία και αντιλαμβανόμενος την περιθωριοποίηση ιδεών όπως αυτή της ανομίας και της μακιαβελικής άσκησης της πολιτικής, όπως αυτά προκύπτουν από το φιλμ της κρυφής κάμερας των ΘΕΣΠΙΑΚΩΝ.

Αλλά αφού το θέμα θα αναπτυχθεί επαρκώς και δεν χωρά περαιτέρω ανάλυση, θα σας μεταφέρω τις σημαντικότερες ειδήσεις του 2010 και τα σημεία ορόσημα για τις Θεσπιές:

Άλλος ένας Δήμος ανεγνώρισε τον Δήμο του κου Ντασιώτη ως Δήμο Αλιάρτου. Τοπικά blog, μάλιστα, ανήρτησαν κείμενα προσφωνώντας προκλητικά την νέα αρχή «Δήμο… Αλιάρτου»!!!!

Ο Ορχομενός, η Λιβαδειά και η Θήβα πρωτοστατούν στην παραποίηση της Ιστορίας. Φθάνει πια!! Ο Γ. Καρατζαφέρης σε επερώτηση στο Κοινοβούλιο εξέφρασε τη λαϊκή οργή για αυτήν την τραγωδία.

Φήμες θέλουν το Μαυρομάτι να ζητά ανεξαρτησία, με αυτονομιστές να προβαίνουν σε βίαιη κρεατοφαγία σε οινομαγειρείο των Θεσπιών, ενώ παράλληλα πληθαίνουν και οι πληροφορίες για εκπαίδευση Λεονταριτών ανταρτών στο Μάζι. Το «διαίρει και βασίλευε» σε αγγλοσαξωνικό μοτίβο και σε πλήρη ανάπτυξη από τους Σιωνιστές της Αλιάρτου.

Δεν θα περάσει!!! Η Ιστορία ΔΕΝ αλλάζει! Όλοι μαζί το Σάββατο το βράδυ στην ταβέρνα για την αποκάλυψη των Wiki Leaks σχετικά με την Εσχάτη Προδοσία και το πυρηνικό (ελαίων) πρόγραμμα της Άκρης. Όχι άλλο κρασί. Λευτεριά στις Μούσες!

Αποκάλυψη: Μασαονική Στοά στο Νεοχώρι. Μούφα το "Αρνιά Υπάρχουν" αφού θυμάμαι... "Μαζί τα φάγαμε!".

Τα 7 ορόσημα- βατόμουρα του 2010 για τις Θεσπιές:
  1. Το μνημείο να ονομαστεί «Μνημείο του Θεσπιέα οπλίτη». Έτσι, θα μπορούμε να φτιάξουμε άλλα 699 μνημεία.
  2. Η εκλογή για την πρώτη ολοκληρωμένη 4ετία σε συνενωτικό Δήμο. 2+2, 2+1+1, 4-5-2, 4-3-3, ποιός μου έφαγε τον Ίβιτς;
  3. Η θεία που τρελάθηκε όταν η κόρη της τής είπε ότι για το πόδι της τής έφερε από την Αθήνα έναν Μηχανισμό Στήριξης. Πήγε να την καθησυχάσει η τρόικα «Αγροτικός Ιατρός, Καούσιας, Παπαλέξης»!
  4. Το ολοκληρωμένο στάδιο του Δήμου μας. Το… πρώιμο στάδιο!
  5. Η αποκάλυψη των Wikileaks για το πως χαρακτήριζαν οι επαγγελματίες παίχτες του Θεσπιακού τον Πρόεδρό τους.
  6. Οι ανασκαφές του Σλοβένου που έφεραν στο φως κομμάτια από άσφαλτο που είχαν τοποθετηθεί πέρσι στον πάνω μαχαλά.
  7. Το γεγονός ότι παρεδόθη στην Αλίαρτο Εθνική Κυριαρχία. Δεν θα μείνει «κτήμα ες αεί»… (Φουκιδίβης)
 Η Επιτροπή Αγώνα
Θεσπιακός- Καπαρέλι 2-1


 Καλή χρονιά σε όλους με Υγεία & Ευτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.