Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εσείσθη ο τόπος εις το λαϊκόν γλέντι της ομάδος...

Υπό τεραστίαν επιτυχίαν εστέφθη η λαϊκή πανήγυρις με διοργανώτρια αρχήν την ποδοσφαιρικήν ομάδα του Α.Ο. Θεσπιακού.

Όλο το χωριό είχε έρθει να τιμήσει τους νέους του τόπου και να βοηθήσει με τον οβολό και τις μνες του την προσπάθεια προσέλκυσης νεαρών εις τον αθλητισμό. Απουσίαζαν μόνον 7-8 συμπολίτες, οι οποίοι δικαιολογημένα με αναρρωτικήν δεν κατάφεραν να είναι πλησίον μας, αν και διέρρηξαν τα ιμάτιά τους προς τούτην τη δυσβάσταχτον συμφοράν.

Μελανόν σημείον της αυτής ταύτης της νυκτός ήτον η αχώνευτος πρόκλησην του Σπυρίδωνος Μεϊδάνη ο οποίος δήλοι «Δεν άδω δι’ υμάς το άσμα του Θεσπιακού!» αφήνοντας ενεούς άπαντες τους παρευρισκομένους. Η βραδύνοια του τροβαδούρου καθίστα αδήριτον την ανάγκην δια αποκτήνωση του μουσικού σχήματος των ΚΟΜΗΤΩΝ.

Μόλα ταύτα, το χωριό οργίασε υπό του φωτός του ολόγιομου φεγγαριού που θωρούσε μόνιμα σουλατσάροντας στον διαυγή ουρανό του ερημοκάστρου. Ξέφρενοι διονυσιακοί χοροί έλαβαν χώρα εις στο «πεδίον της μάχης».

Επιπλέον, διενεργήθη λαχειοφόρος κλήρωση η οποία τελικώς απεδείχθη φιάσκο. Προβοκάτορες του Ελλοπιακού είχαν διασπαρθεί εντός του όχλου που ζητωκραύγαζε παρακωλύοντας, έτσι, την  προώθηση των λαχείων. Παρόλα αυτά οι παίχτες της ομάδος κατάφεραν να τους πωλήσουν όλους.

Την εκδήλωση άνοιξε με μακροσκελή λόγο ο Πρόεδρος της ομάδος ο οποίος κάλεσε τον λαό των Θεσπιών σε συμπαράταξη έναντι των επικείμενων προκλήσεων, παραλύοντας το πλήθος υπό τη ρητορεία του. Αναφέρθηκε, επίσης, εις την συνάντηση που είχε με την Χίλαρι Κλίντον εις το Μέγαρον του καφενείου του Μουσά, κατά την οποίαν ανέπτυξαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η τοποθέτηση του Γιώργου Βαϊκούση εις την θέσην του Εφόρου της ομάδος.

Συγκίνηση προκάλεσε η απαράμιλλη χαρά του συμπολίτη που εκέρδισε την «Σκυλοτροφή Ενέργειας» μέσα από τη λαχειοφόρο. Καλή όρεξη φίλτατε!

Με αυτόν ταύτον τον τρόπον έληξεν την έκτην ώραν πρωϊνήν η ενόχληση των ώτων μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας όταν ξαναπληρωθείτε από το εργοστάσιο...

5 σχόλια:

  1. Εξαιρετική περιγραφή...!

    Για παραμυθάς(σωστός τρόπος για να περάσεις αυτό που θέλεις...όταν μιλάμε για ΚΑΛΟ!) καλά το πας...!
    Επιθυμώ και βούλομαι να μή μετατραπείς και σε κόλακας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. reeeeeeeeeeeeeeeee............pethanaaaaaaaaaaaaaaa....xaxaxaxaxaxa.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Silver alert: Στο λαϊκό γλέντι του θέματος χάθηκε κροκόδειλος ονόματι Sotoros. Πάσχει από εγκεφαλική ανεπάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kaταπληκτική μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Θεσπιακός ,από τους θαυμάσιους ΚΟΜΗΤΕΣ.Όλοι τους ήταν υπέροχοι,σαν τραγουδιστές και σαν οργανοπαίχτες και ειδικά ο ανηψιός ο Σωτήρης και όχι μόνον ο Σπύρος κ. GMT μου,αλλά και ο ΘΟΔΩΡΗΣ καί η ΜΑΡΙΑ και ο ΣΤΑΘΗΣ και ο Ντραμερ.
    Η όλη οργάνωση της εκδήλωσης ήταν πετυχιμένη με πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά του Θεσπιακού.Ο δέ Μάκης έδωσε ρέστα στην κλήρωση,ΌΜΩΣ έκανε ένα λάθος που δεν με ανέδειξε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Θεσπιακού όλων των εποχών των δεκαετιών 50-60 και βάλε, δεν μου έδωσε δέ το χρηματικό βραβείο που είχαμε συμφωνήση των 900.000.000.000 ευρώ ,δεν πειράζει όμως ,του χρόνου θα τα πάρω διπλή
    Ξ.Μέλις ο αδικηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξ.Μέλις, θα μεταβιβασθεί το διάβημα σου εις την Πύλη αρμοδίως.

    Για το χρηματικό βραβείο που αναφέρεσαι θα σου θυμίσω ότι υπόγραψες να παραχωρηθεί στο Ταμείο για τη μείωση του Δημόσιου Χρέους. Μάλιστα διέρρευσε ότι εσύ ήσουν εκείνος ο κος που συνάντησε τον ΓΑΠ και του είπε ότι χαρίζει τη σύνταξή του για τη διάσωση της χώρας.

    Διευκρίνηση: Η ορχήστρα ήταν καλή ΕΚΤΟΣ του Σπύρου.

    Ενημερωθήκαμε ότι θα κληθείς για βράβευση από τον Πλατινί στα κεντρικά της UEFA στο Κασνέσι. Ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή