Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

διασωλήνωση…

Κρατική διοίκηση σε προχωρημένη σήψη. Πτώμα παράγωγο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτουργοί οι «μετανοημένοι» «σωτήρες» της τελευταίας στιγμής. Τα κομματικά σχήματα που ποντάρουν στην εγκεφαλική φτώχεια και στην υπερίσχυση του συναισθήματος έναντι της λογικής.

Η καρδιακή λειτουργία της χώρας πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις με υποβοήθηση Μνημόνιων, Μεσοπρόθεσμων και δόσεων- εξετάσεων. Σώμα διασωληνωμένο με τεχνικά μέσα (EFSF) μέχρις ότου οι γιατροί, οι νοσοκόμες και το καθαριστικό προσωπικό αρπάξουν τα σπλάχνα της για εμπόριο.

Τη Λευκάδα αγοράζει ο Αμπράμοβιτς, την Κεφαλλονιά ο Μέρντοκ, τον ήλιο η Γερμανία, την Χαλκιδική η Ρωσία, την Πάργα οι Γερμανοί, το λιμάνι η Κίνα, τον Σιδηρόδρομο…

Μόλις τελειώσει η αποσπλάχνιση θα ηρεμήσουν τα πράγματα.

Τότε θα συνεχίσουμε να ζούμε βιο-λογικά. Όχι λογικά. Λογικά δεν ζούσαμε ποτέ. Δεν θα ζήσουμε ποτέ. Δεν μπορούμε πια να ζήσουμε λογικά.

Το θέατρο του Βαγγέλη και του Γιώργου2, του Αντώνη και της Αλέκας, του Αλέκου και του Αλέξη, αλλά και όλων των πεθαμένων πολιτικών θα λάβει τέλος αργά ή γρήγορα.

Ολίγιστος ο Κων.Καρ. που πήδηξε από το καράβι αφού παραδέχθηκε ότι δεν αντέχει την θανατική πίεση των ΕΙ.Π.Α.. Υπάκουος υπήκοος ο έτερος ολίγιστος και δημοπράτης Γεώργιος. Αποδεδειγμένα προσκολλημένος στο ανυπόληπτο ίδιο, ο Νέοδημοπράτης Αντώνης.

Μεταρρύθμιση ασύλου με διαβεβαιώσεις Άννας προς πρεσβεία των ΕΙ.Π.Α. ότι ανοίγει ο δρόμος για τα Κολέγια US. Είναι δύσκολο να είσαι μικρός. Πρέπει να έχεις επίγνωση της θέσης σου. Είναι βαρύ, όμως, να είσαι ανύπαρκτος. Είναι τεράστια η ιστορική ευθύνη της καταστροφής. Ευθύνη που ανήκει και στους παλαιοκομματικούς ψηφοφόρους της διπλανής πόρτας.

Τη διασωλήνωση πρέπει να την αναλάβουμε μόνοι μας. Γιατί το πτώμα υπάρχει.

3 σχόλια:

  1. GMT
    μου άρεσε πολύ το άρθρο σου. Κοφτό και αιχμηρό όπως η αλήθεια που καλούμαστε με το ζόρι να συνειδητοποιήσουμε.
    Αν το ιστολόγιό σου ήταν στην μορφή του facebook θα είχα κάνει like και post σε όλα τα wall των φίλων μου μπας και γίνει κανένα update στο προφίλ μας.
    Μεταφορικά μιλώντας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει το σχόλιό σου ΜΦ. Και κυρίως ότι επέστρεψες στο ιστολόγιο. Είναι σαν να έχεις κάνει 1000 Λάικ.

    Απλώς σου επισημαίνω τη μπάρα κάνω από κάθε ανάρτηση με τα σήματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτά θα μπορούσες να κάνεις post σε όσα wall θες την εν λόγω ανάρτηση, ή κάθε ανάρτηση. Θα μπορούσες να προωθήσεις το δικό σου κείμενο με αυτόν τον τρόπο.

    Αν ο σκοπός των ιστολογίων δεν είναι απλώς να γράψεις και να εκφραστείς προς το κενό, αλλά να αγγίξεις κάποιων τα μάτια (από την ανάγνωση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα δεν είναι GMT αν θα γίνει η διασωλήνωση... Aκόμα και αν γίνει απο εκεί και πέρα το θέμα θα είναι πότε θα επέλθει ο θάνατος!
    Με τέτοια αποσπλαχνοποίηση που περιγράφεις δεν υπάρχει σωτηρία! Και ρωτώ, μήπως είναι καλύτερα να πεθάνει και όχι να φυτοζωεί;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.