Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Επιμελητήριο τείνει στο μηδέν...

Στο έλεος της κομματοκρατίας, βάθρο ανέλιξης (;) και ματαιοδοξίας (;) το Επιμελητήριο της Βοιωτίας;!;

Όταν ο χρόνος τρέχει με πίεση ρευστότητας. Όταν οι προμηθευτές εξωτερικού θέλουν μόνο προπληρωμή των χρημάτων («τα λεφτά μπροστά»). Όταν εταιρίες χωρών, όπως η Γαλλία, δεν δέχονται καν εκπροσώπους μεγάλων και διακεκριμένων ελληνικών (και Θηβαϊκών) επιχειρήσεων συμπεριφερόμενοι σε αυτούς ωσάν οικονομικά κόπρανα. Αναρωτιόμαστε ποιον ρόλο μοίρασε ο σκηνοθέτης στα κατά τόπους Επιμελητήρια;

Έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση και σχεδόν σε όλο το ιστολόγιο τούτο η ανάγκη για συνεργασία. Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας δείτε τι γράφει στο κομμάτι Συνεργασία.

Ρωτήσαμε γνωστούς επιχειρηματίες της Θήβας αν γνωρίζουν δραστηριότητες του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Βλέμμα ροφού και προχωρά η συζήτηση. Το μόνο που θυμούνται όχι ισχνά είναι την παρέλαση μωροφιλόδοξων κομματαρχών. Φυσική παρέλαση, τηλεφωνική παρέλαση κ.ο.κ..

Μεγάλη η ευθύνη για την ανυπαρξία του Επιμελητηρίου ή των Επιμελητηρίων της χώρας. Αλλά δεν βαριέσαι, έτσι γίνονταν τα πράγματα.

Αλλά πόσο δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι το παλιό πέθανε. Όσοι προσκολλούνται στο μελλοθάνατο επιβιβάζονται στη βάρκα μαζί του. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ακόμη άνθρωποι συσπειρώνονται σε κομματικούς συνδυασμούς.

Με άλλα λόγια, εδώ η κοινωνία βυθίζεται από τους προδότες της λαϊκής εντολής, εδώ η οικονομία βυθίζεται και η παρέλαση συνεχίζεται αμείωτη. Ποιος ο στόχος αυτής της κατάστασης;

Από όλο αυτό αντί να επιτυγχάνονται συλλογικοί στόχοι ενημέρωσης, διεθνούς διάδρασης και συνεργασίας, προβολής και προώθησης, προωθείται η επίτευξη κομματικών και προσωπικών επιτυχιών. Η συνέχιση της ύπαρξης της Αιτίας.

Η λέξη Αιτία με κεφαλαίο χρησιμοποιείται συνήθως για τον χριστιανικό Θεό. Ως αιτία της ύπαρξης του κόσμου. Της σχέσης μεταξύ Θεού και ανθρώπου. Εδώ είναι η Αιτία για την κοινωνικοπολιτικοοικονομική καταστροφή. Η κομματοκρατία. Των τοπικών ματαιόδοξων.

Εκείνων που σπαταλούν ενέργεια σε δραστηριότητες που δεν ευθυγραμμίζονται με καμιά πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία. Μάλλον για μία ευημερία. Εκείνη των εκλογικών αποτελεσμάτων του αγαπημένου οχήματος ηλιθιότητας.

Υπάρχουν άτομα μέσα στα ονόματα των συνδυασμών (προφανώς εκείνων που γνωρίζουμε) όπου είναι ευχάριστο το ότι δραστηριοποιούνται. Που φέρουν λόγο. Ο λόγος ως άποψη και λογική. Γιατί εν αρχή οιν-ο-λόγος. Η παράκληση του GMT είναι να μην γίνουν ίδιοι. Μπροστά θα μας πάνε μόνο οι δυνάμεις του καινούργιου. Το παλιό κηδεύεται. Θα τοιχοκολληθούν ενημερώσεις. Γεια σας φασίστες της αναξιοκρατίας και του παραλογισμού. «Αριστεροί» και δεξιοί. Αριστεροί και δεξιοί…

Τα λέμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.