Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Όπλα σε κάθε σπίτι…

Έχεις ξαναδιαβάσει αναγνώστη προτάσεις του ιστολογίου για πολλές καταστάσεις. Μια Telemarketing λύση μίλαγε για την πιο μικρή αντίδραση που δεν απαιτεί ούτε καν δράση. Ούτε καν αντίδραση.

Το ίδιο κουτί γίνεται το ένα από τα τρία όπλα του καθεστώτος στον πόλεμό της για το μπας και σώσει τη μάχη. Η μάχη των εκλογών θα γίνει ελαφρώς πιο σημαντικό, για την Ευρώπη, γεγονός από εκείνο των Προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Ήδη ξεκίνησε η πιο έξυπνη κίνηση για επίθεση στην κύρια Αντιμνημονιακή πτέρυγα, την Αριστερά.

Λίγο πριν τις εκλογές ο δρόμος γεμίζει συναίσθημα. Γεμίζει σύνθημα. Τα επιχειρήματα κάθονται και λιάζονται ξάπλα κάτω από ένα δένδρο του Μοσχοποδίου ή στην πλαγιά του Αγίου Χαραλάμπους.

Στην επίκληση του συναισθήματος τσιγκλιέται το αίσθημα του Μέσου Έλληνα που τον έχει «ξενίσει» η πρωτοφανής αύξηση των «ξένων» δημιουργώντας προβλήματα υγιεινής, οικονομικής, εγκληματικότητας, αλλά και κοινωνικής καταπίεσης (είτε είσαι ημεδαπός, είτε είσαι αλλό-).

Έτσι, ενεργοποιούνται τα Μέσα των δανείων και οι δούλοι της κρατικής διαφήμισης. Τα ΜΜΕ έπιασαν το λαϊκίστικο γαϊτανάκι με το μεταναστευτικό ζήτημα.

Το καθεστώς αναμένει μπροστά σε όποια απάνθρωπη αντιμετώπιση των μεταναστών την αντίδραση των κοινωνικά ευαισθητοποιημένων. Εργολαβία αυτής της μορφής ευαισθητοποίησης έχει η λεγόμενη αριστερά.

Έτσι, λοιπόν, και κάνει να αντιδράσει ποικιλοτρόπως αλλά πάντα αντίθετα με το «κοινό» αίσθημα που θέλει την με κάθε τρόπο επίλυση του ζητήματος από την γειτονιά του, τότε θα υπάρξουν οι σχετικές απώλειες σε ψηφοφόρους.

Πώς μπορείς να χτυπήσεις την Αριστερά στο συναίσθημα; Αφού δεν μπορείς με επιχείρημα του καθεστώτος; Καλωσόρισες μεταναστευτικό…

Για αυτό, κλείστε επαναφέρετε στον νου σας Telemarketing λύσεις. Επίσης, αναμείνατε για νεώτερες συμπερασματικές αναρτήσεις.

Αν και πολλοί θα περιμένατε ανάρτηση σχετική με την Καρατζαφέρια θέση για το να επιτραπεί η οπλοκατοχή και η δυνατότητα να πυροβολήσεις διαρρήκτη. Η ανάρτηση μιλά για τα όπλα που υπάρχουν ήδη μέσα στο σπίτι όλων. Την τηλεόραση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.