Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο μάντης Τειρεσίας & ο θείος μου ο ψεύτης!...



Το δυστυχές είναι ότι αυτός που επέλεξε το "ίδιο" στις εκλογές του Ιούνη ήξερε ότι ο Σαμαράς είναι κωλοτούμπας και ψεύτης. Απλώς φοβήθηκε. Καλύτερα με τον αποδεδειγμένα ελεγχόμενο Αντώνη, παρά με (μέχρι στιγμής) κατά τα φαινόμενα μη ελεγχόμενους.

Τουλάχιστον, βρέθηκε και το μοναδικό σημείο στο οποίο οι προεκλογικές εξαγγελίες θα ικανοποιηθούν από την κυβέρνηση συνασπισμού (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Θα χρησιμοποιηθεί ρίψη νερού για τη διάλυση διαδηλώσεων.

Η εξαγγελία αυτή έγινε την επομένη της ανακοίνωσης των νέων και "τελευταίων" μέτρων της Κυβέρνησης των Τραπεζών.

3 σχόλια:

  1. Το βλέπω λίγο με καθυστέρηση το άρθρο αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται μία απάντηση. Εάν δοθεί λίγη προσοχή θα φανεί η συνέπεια των λόγων του Αντώνη Σαμαρά πρίν και μετά τις εκλογές. Η παραμονή του Σαμαρά δια μία ακόμη τετραετία θα δώσει την ευκαιρία στον Έλληνα να αποκτήσει παιδεία και να είναι σε θέση να καταλαβαίνει σωστά τα ζητήματα. Αντίθετα η εμφάνιση του πολιτικού λόγου του αντιπολιτευόμενου αυτό καθιστά τον πολίτη αβέβαιο για την συνέχεια της προόδου. Επειδή έχω πρόβλημα και με την ανεξάρτητο δικαιοσύνη στης οποίας δεν ξέρω αν τέθηκε υπό τα ώτα ή τα όμματα(αλλά είναι τυφλή) ότι είμαι συνεργός στο φαγοπότι και προφανώς και όλα τα επαγγέλματα, φοβούμαι μην με συλλάβουν για την συμμετοχή στο έγκλημα αυτό.
    Δια να γραφούν τα ανωτέρω χρειάζεται περισσή αβελτερία την οποία όμως την διαθέτουν σχεδόν καθολικώς οι μετέχοντες δια της ψήφου στην επονομαζόμενη Δημοκρατία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον, πώς ανακάλυψες την απάντηση μετά από τόσο καιρό;
    Δεύτερον, πώς κρίνεις την πρόοδο του Έλληνα ως προς την παιδεία του;
    Τρίτον, φοβάσαι τη σύλληψη όπως έγινε και στην περίπτωση Παγκάλου που παραδέχθηκε "φάγωμα";

    Σε ευχαριστούμε για το σχόλιό σου. Μείνε μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.