Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ρημόκαστρο καλεί Απόλλων…

Σημειώσεις απ' το πάρτι μπας-και* του ΑΟ Θεσπιακού (2014)

Η σημαντική μείωση του πληθυσμού του ευρωπαϊκού νότου επέφερε μείωση και στον κόσμο που τίμησε τον Θεσπιακό στο καθιερωμένο πάρτι μασκέ που διοργανώνει. Αυτό όμως μάλλον δεν έριξε κανενός τα φτερά μιας και το γλέντι άναψε και έκαψε το πελεκούδι.

Χίπηδες συνομιλούσαν με τον Άρη, τον αρχηγό των ατάκτων, ενώ ένας κουλουρτζής μοίραζε τη τριπλοφουρνιστή πραμάτεια του δωρεάν σε κινητές τηλεοράσεις και τραβεστί απ’ το Τάχι. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε κάποιος που ντύθηκε Γιάννης Τσαμούταλης αλλά και ο βακχικός χορός του Σωτήρη με τον Φλο (κάτι ανάμεσα σε διατάσεις και πανηγυρισμούς). Ο Φλο είχε ντυθεί μπαμπούλας και ο Μπαμπούλας καουμπόι.

Λίγο πιο δίπλα, σε ένα άλλο πηγαδάκι κάποιος είχε ντυθεί Πάνα…doll με χάπια και κούκλες αναρτημένες πάνω του σαν κείμενα του blog μου. Μια κακιασμένη μάγισσα χτένιζε τα μαλλιά ενός Σαμουράι απ’ το Λιοντάρι που έκανε 7 χρόνια εξάσκηση στο Μεζεδοτεχνείον ώστε να πάρει το Χρυσό Σκουφόσπαθο. Βλέποντας αυτό το πηγαδάκι, οι μικρές τσιρ-λίντερς του Θεσπιακού έκαναν πιο δίπλα για να μην πέσει καμιά μέσα και βραχεί, ενώ έτρεμαν ότι από στιγμή σε στιγμή θα τα πάρει στο κρανίο ο χτίστης και θα σηκώσει το καρότσι του και με μανία θα το χτυπά από ‘δω κι από ‘κει σαν ταύρος εν βενζινοπωλείο.

Ο ντι-τζέι έπαιξε από Μακαρένα έως Τσαμπά ενώ όλα του τα σιντί ήταν αυθεντικά (η πειρατεία καθόταν σε άλλο τραπέζι). Ένας παλιόγερος αεριζόταν ξαπλωμένος στο όρθιο κρεβάτι του ενώ στο πτυελοδοχείο του είχε drambuie.
Η απόλυτη δικαίωση, όμως, ήρθε από τη σχεδόν ομόφωνη απόφαση των εκλεκτών εκλεκτόρων (θαμώνων) του καταστήματος πάνω στη μοναδική ελληνίδα κοσμοναύτη που αυτομόλησε προς τη βόρειο Αμερική και απ’ το Κανάβεραλ έφτασε στον Άρη (τον ντι-τζέι, όχι τον Βελουχιώτη) για να γίνει και ο πρώτος άνθρωπος που προσσεληνώθηκε στη Γη(!;!)…

ΥΓ: Οι πιο αστείοι όμως είναι εκείνοι που σε πάρτι μασκέ πάνε χωρίς μεταμφίεση. Είναι λες και πάνε Εκκλησία ντυμένοι καταδύτες. Όλοι τους κοιτούν περίεργα…

* τα πάρτι μασκέ συνηθίζεται να λέγονται πάρτι μπας-και καθώς πολλοί πάνε μπας και βρουν καμιά γκόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.