Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Στραβοπάτησε το Ακραίφνιο!

Ο Θεσπιακός φταίει που το Ακραίφνιο έχασε βαθμούς στο ακριτικό Κυριάκι! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που διασταυρώθηκαν με γκριφόν, ο Θεσπιακός κανόνισε να καταστρέψει το φυσικό χόρτο τού πολύ όμορφου ορεινού χωριού του Ελικώνα ώστε να τα βρει σκούρα το Ακραίφνιο.

Την προηγούμενη Κυριακή 28 ποδοσφαιριστές κυλίστηκαν στη λάσπη και νικητές βγήκαν τα πιο… γουρούνια, οι Θεσπιείς. Το παγωμένο χιονόνερο χτυπούσε τα αγωνιζόμενα πρόσωπα ενώ οι φίλαθλοι έκαψαν 10€ βενζίνη για να έχουν αναμμένα καλοριφέρ. Το κέντρο του γηπέδου ήταν σαν ρινγκ που συνηθίζεται να παλεύουν γυναίκες.

Έτσι, έχοντας κάνει μπουρδέλο τον αγωνιστικό χώρο οι Θεσπιείς έφυγαν με τους 3 βαθμούς της νίκης και έχοντας στρώσει το… χαλί για το Ακραίφνιο.

Σήμερα, ο Θεσπιακός νίκησε άνετα αν και το σκορ ήρθε πολύ φυσικά και καθόλου βεβιασμένα.

Α, βέβαια και ο Θεσπιακός και το Ακραίφνιο λογαριάζουν χωρίς την Αλίαρτο. Και δεν μιλάμε αγωνιστικά αλλά έξω-αγωνιστικά, χώρος στον οποίο το επίπεδο χωριό έχει μακρά παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.