Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ασχο-λύσεις;

Οι διεργασίες είναι έντονες για τη διεκδίκηση των Δήμων της περιοχής. Προφανώς στον δικό μας, αυτό της Αλιάρτου-Θεσπιών (πιάνει και λίγο Νότιο Ιταλία) τα πράγματα είναι κάπως απλά και συνάμα πολύπλοκα. Ο λόγος;

Ο εξευτελισμός του θεσμού από τους προκατόχους των εκάστοτε θώκων, η απολίτικη προσέγγιση των εξελίξεων και η μοδάτη γενίκευση του στυλ «όλοι είναι κλέφτες και ψεύτες» βοηθούν στο να μη θέλει κανείς να συμμετέχει σε συνδυασμούς ως υποψήφιος.

Το αποτέλεσμα είναι το ότι θα στερείται το χωριό μας ενός αξιόπιστου εκπροσώπου που θα ήταν ο θεματοφύλακας των συμφερόντων της κοινότητάς μας.

Πάντως το γεγονός ότι το χωριό είχε την καλύτερη αντιμετώπιση των τελευταίων 20 ετών από τη δημοτική αρχή, ενώ δεν είχε κανέναν σύμβουλο στη συμπολίτευση, λέει πολλά. Και ίσως ότι δεν χρειάζεται να έχει κανέναν σύμβουλο. Ένας στατιστικός θα περίμενε λίγο για να αποκριθεί: «τελικά καλύτερα κανένας, παρά κάποιος αλλά "σκάρτος"».

Πάντως το ματς δεν τελείωσε ακόμη. Υπάρχει ελπίδα να ασχοληθεί και κάποιος φωτεινός… Ένας χριστιανός βρε παιδιά…

31 σχόλια:

  1. Η στατιστική λέει ότι έχουμε ότι μας αξίζει ή αλλιώς ´´τοιουτος λαός ,´´τοιουτος βασιλεύς ´´.Αν οι ικανοί είναι απόντες τότε θα επικρατήσουν αυτοί που δεν πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποιος ασχολήθηκε σοβαρά, υπεύθυνα και δημιουργικά με το χωριό μας ήταν ο Ντασιώτης και θα ήταν αχαριστία να μην τον στηρίξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω να προσθέσω στο πολύ ωραίο σχολιό σας ότι ο Ντασιώτης είναι Θεολόγος και φυσικά ...χριστιανός... άδικα ψάχνετε για χριστιανό, τον έχετε. Γιατί μπορείτε να βρείτε χριστιανό όπως τις προηγούμενες εκλογές που άλλα έταξε κρυφά και άλλα έκανε φανερά. Λάκισε κατά την Ξερόβρυση όταν ήταν να ψηφίσει την Μετονομασία. Ο Ντασιώτης ότι είπε το έκανε, χριστιανικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως η ανάρτηση δεν αποτελούσε πρόσκληση για κάποιον άλλο χριστιανό (τρόπος του λέγειν) ώστε να κατέβει ως επικεφαλής κάποιου συνδυασμού, αλλά για κάποιον με μεγαλύτερο ειδικό βάρος που να θέσει υποψηφιότητα για σύμβουλος.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί σοβαρές συμμετοχές. Και είναι ευκαιρία για κάποιον σοβαρό να θέσει υποψηφιότητα καθώς ο Ντασιώτης δεν είναι φασιστόμουτρο ή τραμπούκος και διεφθαρμένος παλαιοΠΑΣΟΚος και επιπλέον κατεβαίνει και μόνος του.

    (Mετά από καιρό έχουμε σχόλια εδώ στο GMT. Συγκινητικό!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα λες φίλτατε GMT.
    1) Υπάρχει σύμβουλος της πλειοψηφίας,
    2) Και οι σύμβουλοι της μειοψηφίας είχαν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις για το χωριό μας
    3) Υπάρχει και Τοπικό συμβούλιο που προφανώς έπαιξε το ρόλο του.
    4) Στο διάστημα για το οποίο αναφέρεσαι μη ξεχνάς ότι λειτούργησε κι ο πολύ δραστήριος Δημόφιλος.
    5) προβλήματα ουσιαστικά υπάρχουν ακόμα πολλά (π.χ νερό)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο και μόνο για το νερό ο Ντασιωτης αξίζει συγχαρητήρια dp.έκανε αυτο που κανείς απο τους φωστήρες μας δεν έκανε τόσα χρόνια.θες να σου πω;ξέρω καλά.
      1.καθάρισε τις γεωτρήσεις.ΤΕΡΜΑ Η ΛΆΣΠΗ ΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ.
      2.καθάρισε τους αγωγούς σε όλα τα χωριά.και φτάνει το νερό παντού.
      3.Έκανε επεκτάσεις στο δίκτυο.
      4.έκοψε διπλές παροχές που έκλεβαν και βγήκε στα χωριά δημόσια και ζήτησε βοήθεια να βρει και τις υπόλοιπες (η απάντηση που του δόθηκε,την άκουσα με τα αυτιά μου ήταν:εμείς ρουφιανοι δε γινόμαστε )
      5.κυνηγάει τους οφειλέτες,δεν πιστεύω να μην έγινε αντιληπτό σε όλους αυτο;
      6.αυτο αφορά το χωριό μας μόνο.επισκευάζει αυτο τον καιρό τον ερειπωμένο υδατοπυργο μας που όλοι τον έβλεπαν τόσα χρόνια και κανείς δεν τον άγγιζε.και επειδή ρώτησα έμαθα ότι είναι έτοιμος εσωτερικά και θα δοθεί τώρα σε χρήση και ταυτόχρονα θα αρχίσουν εργασίες εξωτερικής ανακαίνισης.
      Άρα τα προβλήματα του νερού λύθηκαν ή λύνονται για πρώτη φορά κι αυτο δεν έγινε μόνο του.κάποιος το κάνει.
      Τα ξέρω όλα αυτά απο πρώτο χέρι γιατί ασχολήθηκα ,ρώτησα και έμαθα.και για όλα υπάρχουν στοιχεία και ανακοινώσεις απο το δήμο

      Διαγραφή
    2. Όλα όσα λες είναι σχεδόν άστοχα. Το δίκτυο με τον αυτοματισμό του υπάρχει χρόνια τώρα και μάλιστα υπερσύγχρονο (χωρίς να λειτουργεί όμως). Το θέμα με τη λάσπη πράγματι το έλυσε και μπράβο του. Το θέμα με τις νόμιμες παροχές έχει ανακινηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και φυσικά πάντοτε χρειάζεται εγρήγορση. Όσο για το αν λύθηκε το πρόβλημα της έλλειψης νερού με την επισκευή του υδατόπυργου, απλά θα σου πω ότι για τρίτη μέρα συνεχίζουμε να μην έχουμε νερό επαρκές για τις ανάγκες του σπιτιού. Τη στιγμή μάλιστα που οι δεξαμενές ραντίσματος των αγροτών γεμίζουν με νεράκι από το ... ελεγχόμενο δίκτυο του χωριού. Επειδή κανείς τόσα χρόνια δεν έχει αξιοποιήσει άλλους υδάτινους πόρους για άλλες αγροτική χρήση (κοινοτική γεώτρηση, περμησσός, κανάβαρης κλπ)

      Διαγραφή
    3. Για τις δεξαμενές ραντισματος που γεμίζουν,μήπως να ρωταγες τον πρόεδρο του χωριού και συνεταιρισμού συγχρόνως;

      Διαγραφή
  6. 1) Για να μην το ξέρω, κάτι θα κάνω λάθος εγώ ή λάθος εκείνος... Διαλέγεις εσύ dp...
    2) Προφανώς είχαν ενεργό ρόλο. Η διαφορά εδώ είναι όμως ότι σύμφωνα με την παλαιά λογική ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης έρχεται διεκδικώντας από θέση κατ’ επάγγελμα «απέναντι» και η συμπολίτευση κατ’ επάγγελμα απορρίπτει. Το γεγονός ότι σύμβουλοι της μειοψηφίας έπαιξαν θετικό ρόλο στις αποφάσεις καρπώνεται αφενός σε αυτούς αλλά κυρίως στον έχοντα το μαχαίρι και το πεπόνι, τον Δήμαρχο. Εμείς μπορούμε να θεωρούμε αυτονόητες κάποιες συμπεριφορές, αλλά το παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν ήταν ποτέ τέτοιες.
    3) Τα τοπικά συμβούλια έπαιξαν τον ρόλο τους με ρυθμό φυσικής εξέλιξης. Δεν αντιλήφθηκα να περνά κανείς υπέρ του χαμηλού πήχη που έχει θεσμοθετήσει ο Καλλικράτης.
    4) Όταν μιλώ για τα επιτυχώς πεπραγμένα των τελευταίων ετών αναφέρομαι σε άλλα πράγματα. Ο Δημόφιλος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα δράσης πολιτών και όχι της δημοτικής αρχής.
    5) Εδώ δεν είμαστε ο Πρωτοσάλτε κι ο Πρετεντέρης. Προφανώς υπάρχουν προβλήματα και θα υπάρχουν. Όπως επίσης ο καθένας συνεχώς κρίνεται. Μια στάθμιση κάνουμε. Και προφανώς εδώ ο Ντασιώτης «πέφτει στα μαλακά» καθώς συγκρίνεται με τραγικούς προκατόχους. Πολιτικάντηδες, νεο-τραμπούκους ή διεφθαρμένες προσωπικότητες (δεν ήταν όλοι τέτοιοι, τη γενική εικόνα μεταφέρω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Δεν καταλαβαίνω,
      2) Πιο φιλική αντιπολίτευση σε δήμαρχο δε θυμάμαι και προφανώς αυτό το καρπώνονται εξίσου οι δύο μεριές. Έτσι λειτουργούν για το κοινό όφελος.
      4) α.Υπάρχει μία καλύτερη σειρά στις υπηρεσίες του δήμου (αυτονόητο)
      β.φαίνεται πως έχει μπει τάξη στα οικονομικά (αναπόφευκτο πλέον) όπως σχεδόν σε όλη τη χώρα λόγω αυστηρών ελέγχων.
      γ.Υπάρχουν διαθέσιμα, σχεδόν πάντα, τα αυτιά του Ντασιώτη και κυρίως του Αραπίτσα για να ακούσουν και να δώσουν λύση ή εξήγηση στα ατομικά προβλήματα της καθημερινότητας (σημαντικότατο)
      δ. Υπάρχει πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας με όλους τους συλλόγους (σημαντικό)
      ε. Έμπρακτη στήριξη της ιδέας για την ίδρυση Λαϊκού Πανεπιστημίου (σημαντικό)

      5) Το πρόβλημα του νερού για το μισό χωριό μας είναι καυτό. Δυστυχώς λύση δεν δόθηκε. Δεν αξιοποιήθηκε το παρ' ολίγον δημαρχείο (σημαντικό). Δεν αξιοποιήθηκε το παλαιό πλέον γήπεδο. Δεν αξιοποιήθηκαν (απ' όσο ξέρω) τα αρχαιολογικά ευρήματα στο Καναβάρι (υπάρχει ακόμα χρόνος μπροστά). Το νέο γήπεδο λειτούργησε μετά από αδικαιολόγητη 3ετή καθυστέρηση και με εμφανή προχειρότητα. Για ταρτάν ούτε λόγος (σημαντικό).
      Αν γυρίσεις στο 2010 (με εξαίρεση τον ωραίο πέτρινο μικρό περίπατο) όλα είναι ίδια. Πως προκύπτει το συμπέρασμά σου ότι "το χωριό είχε την καλύτερη αντιμετώπιση των τελευταίων 20 ετών από τη δημοτική αρχή";
      Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι η υπάρχουσα δημοτική αρχή τα καταφέρνει καλά με την καθημερινότητα του πολίτη (σημαντικότατο). Είναι προοδευτική και με κοινωνικές - πολιτιστικές ευαισθησίες (σημαντικότατο).
      Υστερεί στο σχεδιασμό έργων πρόνοιας, υποδομής και ανάπτυξης (σημαντικότατο). Ευτυχώς όμως συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού που βρήκε - με αργούς ρυθμούς βέβαια όπως συμβαίνει σε όλη τη χώρα - για αποχετευτικό, αναδασμούς.
      Τη ζυγαριά παρ' την εσύ

      Διαγραφή
    2. "Αν γυρίσεις στο 2010 (με εξαίρεση τον ωραίο πέτρινο μικρό περίπατο) όλα είναι ίδια."

      Και απαντώ: Αν συγκρίνεις το 1999 με το 2010 όλα είναι ίδια.

      Διαγραφή
    3. dp,η λογικη σου είναι απίστευτη.αναφέρεις μόνος σου ένα σωρό ΕΠΙΤΕΎΓΜΑΤΑ και τα χαρακτηριζεις αυτονόητα ή αναμενόμενα.ΣΩΩΩΩΩΠΑ ΡΕ,αν είναι έτσι δε χρειάζεται δημοτική αρχή,θα γίνουν μόνα τους όλα.
      Μετα αναφέρεις ως έλλειμα της δημοτικής αρχής πράγματα που δεν έκανε όπως λες (αξιοποίηση αρχαίων,γιαπι δημαρχείο,παλαιό γήπεδο) και συνοδός την οικονομική κρίση,ότι ο δήμος δεν είναι μόνο οι Θεσπιες και πραφανως και αλλού έχουν προβλήματα όπως και το χρέος του δήμου που ξεχρεωθηκε και το μεγαλύτερο μέρος του ήταν το γιαπι και το στάδιο.
      Για το νερό είπαμε γίνεται έργο στον υδατοπυργο που έπρεπε να έχει γίνει απο χρόνια.όταν γίνεται έργο υπάρχει και κάποια ταλαιπωρία.
      Τέλος κρίνεις το Ντασιωτη λες και είναι 10 χρόνια δήμαρχος ενώ είναι μόνο 3,5 και με κρίση.
      Και τέλος αφού έχεις τόσες προτάσεις και ξέρεις και τον τροπο,γιατί δεν μπαίνεις ΕΣΥ υποψήφιος να τον βοηθήσεις να λύσει τα προβλήματα,μιας και η κουβεντα μας εδώ μέσα ξεκίνησε απ την έλλειψη υποψηφίων στο χωριό μας.

      Διαγραφή
    4. Δεν κατακρίνω τον Ντασιώτη Gfk. Τον κρίνω και μάλιστα θετικά όπως και εσύ διακρίνεις στα λεγόμενά μου. Του αναγνωρίζω όλα όσα θεωρώ σημαντικά και δεν είναι λίγα και απλώς επισημαίνω και τα αρνητικά. Διαφωνείς σε αυτά που αναφέρω ως προβλήματα;
      Σημειωτέον ότι έχει δίπλα του και τον Αραπίτσα που προσωπικά τον έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση για το έργο του. Άρα έχει κάνει και καλή επιλογή προσώπων για τη σωστή λειτουργία του Δήμου. Επιμένω όμως στο ότι υστερεί στο σχεδιασμό έργων πρόνοιας, υποδομής και ανάπτυξης.
      Αυτό σημαίνει ότι προφανώς χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν το τομέα.
      Είναι ένας πολύ καλός και έντιμος διαχειριστής του Δήμου, όμως αν θέλει να γραφτεί στην ιστορία σαν πολύ καλός Δήμαρχος θα πρέπει να βλέπουμε τα έργα του γύρω μας, να τα απολαμβάνουμε και να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Παραδείγματα γύρω μας υπάρχουν, ας παραδειγματιστούν. (Παλαιολόγος-Λιβαδειά, Γεωργίου- Τανάγρα κ.ά)

      Διαγραφή
    5. Σωστα.
      Παλαιολογος εξαιρετικος. σε εποχη ομως που σκοτωναν τα πεντοχιλιαρα.
      Γεωργίου.καλός αλλα τεσσερις τετραετίες
      Ντασιώτης.εντιμος και διαχειριστής οπως λες με άδεια ταμεία,κρίση εθνική,Καλλικράτη,Χρέος που ξεχρέωσε και έργο που εσύ αναφέρεις ως σημαντικό
      ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΤΑΣΙΩΤΗ.
      Διαφωνείς dp;;;

      Διαγραφή
    6. Το είπα και παραπάνω. Ζυγαριά δεν παίρνω. Ο καθένας βάζει τον πήχη όσο ψηλά θέλει...

      Διαγραφή
    7. ...............και το σημαντικοτερο:μονο 3,5 χρονια

      Διαγραφή
  7. Ένα πράγμα που λένε παντού για το Ντασιωτη είναι ότι είναι δίκαιος και αυτο που θα πει το εννοεί.όσοι τον είχαμε στο σχολείο το ξέρουμε απο παλιά αυτο. Είναι Ντομπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λέγονται πολλά εδώ και καιρό...
    Εκλογές, προτάσεις για υποψηφιότητες, έργα που έγιναν και δεν έγιναν, ΜΟΝΟΠΑΤΙ, αποκατάσταση χωματερών, γήπεδα, πολλά χωριά, ΝΕΡΟ, δημοτικά τέλη που παρέμειναν σταθερά, στήριξη ενεργών συλλόγων, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, δρόμοι, ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ και πολλάαααααα ακόμα!

    Απ ό,τι έχει λεχθεί παραπάνω... καταλαβαίνω πως αναγνωρίζονται πολλά καλά στη νυν δημοτική αρχή αλλά και κάποια παράπονα-γόνιμη κριτική... και απλώς ΑΠΟΡΩ...

    1) σ'ένα ολόκληρο χωριό, που φαίνεται να εκτιμά τη δουλειά που γίνεται, είναι τόοοοοοοοοοοοοσο δύσκολο να βρεθούν 2-3 άνθρωποι ακόμα για να μας εκπροσωπήσουν?????

    2)Γιατί αυτοί που θεωρητικά ή ουσιαστικά αξίζουν, δυσκολεύονται πολύ να ασχοληθούν με τα κοινα???

    Δεν ξέρω αν ο πρώτος ανώνυμος έχει δίκιο... "τοιούτος λαός, τοιούτος βασιλεύς" -θέλω να πιστεύω όχι- ξέρω όμως ότι αν δεν παλέψεις... δεν κερδίζεις τίποτα!!!
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ???
    ή....
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε βλέπω να είσαι έξω από τα κοινά σταγόνα. Εκτός κι αν πάρεις την απόφαση να βγεις απ' τα κοινά και να γίνεις ουρά του Καλλικράτη. Γιατί τώρα, εκεί που είσαι, παλεύεις και πιέζεις να γίνουν πράγματα για το χωριό μας. Εκτός βέβαια κι αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήμερα είδα κόσμο στον υδατοπυργο και τον δήμαρχο.ρώτησα και μου είπαν ότι δόθηκε σε χρήση απο σήμερα καθώς τελείωσε η στεγανοποίηση.τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι εξωτερικές εργασίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πράγματι σήμερα από πίεση σκίζουμε. Μακάρι να κρατήσει για πάντα, γιατί δεν υποφέρεται άλλο αυτή η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα έργα θέλουν υπομονή.μπράβο στον Δημαρχο που έκανε αυτό που δεν εκαναν τόσα χρόνια οι δικοι μας

      Διαγραφή
  12. μάλλον η σταγόνα δεν έχει θέση ανάμεσά σας αφού η ΠΙΕΣΗ του νερού σήμερα την παρασύρει!...

    η πάλη και η ΠΙΕΣΗ dp είναι στη φύση μας...
    όσο μπορώ την ασκώ... αλλά και τη δέχομαι...
    όμως ο καθένας έχει τις αντοχές του!

    αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι μήπως την ΠΙΕΣΗ δεν την αντέξουν και άλλοι... και μείνουμε στα κρύα του λουτρού!
    Πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε αυτούς που παλεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αμάν το Ρημόκαστρο παντα δυσκολο και πισω
    εχει νεους που τρεχουν και μεγαλους που γνωριζουν και δεν κουνιεται κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν με ρωτούσαν ποιο είναι το σημαντικότερο έργο του Ντασιωτη θα έλεγα ότι σε τραγικά δύσκολες συνθήκες που συνήθως δημιουργούν εντάσεις και εκτροπές,ισορροπισε τέλεια σε ένα δήμο με αντιθέσεις,παραδοσιακές έχθρες και παλιά μίση. Το αποτέλεσμα,νομίζω,εντυπωσιακό. Μια ήρεμη δύναμη εξελλισεται και πολλά πράγματα εξομαλυνονται εκεί που κανένας δεν το πίστευε. Ο δήμος μας αυτή τη στιγμή έχει άριστη εικόνα στις γειτονικές περιοχές και ο δημαρχος θεωρείται ικανοτατος. Τουλάχιστον στη Θήβα που δουλεύω εγώ,ακούω καθημερινά τα καλλίτερα και ομολογώ ότι μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως για το σημείο του σχολίου σου που μιλά για παραδοσιακές έχθρες θα επισήμανα ότι ένα από τα θετικά του Καλλικρατικού Δήμου αυτού είναι ότι δεν έχει μέσα του ΤΗΝ πόλη και τα τσουτσέκια (όπως η Θήβα ή η Λιβαδειά) αλλά πιο ανάλογες κοινότητες. Επίσης, ο Δήμος ένωσε περιοχές που ήταν κοινωνικά "άγνωστες" μεταξύ τους (τουλάχιστον μιλώντας για τις Θεσπιές). Οι όποιες έχθρες έρχονταν από τους "παλιούς". Αν και μαύρα πρόβατα υπάρχουν παντού.

      Διαγραφή
    2. Gfk αν το σημαντικότερο που βλέπεις εσύ είναι ότι ισορρόπησε στις αντιθέσεις , τότε πιστεύω ότι εξίσου σημαντικό είναι που είσαι τόσο ενθουσιασμένος.

      Διαγραφή
    3. dp.μάλλον ξεχνάς τι γινόταν στα δημ.συμβούλια των θεσπιων,υβρεολογιο και προπηλακισμοι,επίσης ξεχνάς το 2-2 στη δημαρχία,ξεχνάς ότι οι αντιδήμαρχοι ήταν αυτονομοι,ξεχνάς δηλ.ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά δήμος με συνοχή,αλλά τσιφλίκια.αυτή η παρακμή είναι παρελθόν και αυτο είμαι βέβαιος ότι οφείλεται κυρίως στην προσωπικότητα του Δημάρχου. Αυτο εννοώ ότι ισσοροπισε.έδωσε αρμοδιότητες στους αντιδημάρχους,αλλα τον τελικό λόγο προς τα έξω τον έχει πάντα αυτος.πρόσεξε το και θα το δεις. Επίσης δεν δίστασε να συγκρουστεί και να επιβληθεί (βλέπε ονομασία του δήμου),όπως επίσης η διάθεση του για ανανέωση,που δημιουργεί πίκρες αλλα οστωσο είναι απολύτως αναγκαία. Επιμένω λοιπόν για τις ικανότητες του και σου λέω ότι την προηγούμενη φορά δεν ψήφισαν την παράταξη του,απο φόβο μη βγει μαυρομματαιος δήμαρχος ( να τα μίση και οι έχθρες που έλεγα παραπάνω,όλους μας έχουν δηλητηριασει)

      Διαγραφή
  15. Η αξία του Ντασιωτη ως πολιτικού ΦΑΊΝΕΤΑΙ απο το γεγονός πως πρόσεξε ιδιαίτερα ένα χωριό,το δικό μας, χωρίς να αδικήσει κάποιο άλλο (αυτο το λένε πολιτική μαγκιά) που δεν τον στήριξε στις εκλογές του 2010 και τώρα δεν είναι εύκολο. Και ρωτάω ποιος απο αυτούς που διατελέσαν στον τ.δήμο θεσπιων δήμαρχοι ή παράγοντες θα το έκανε
    αυτο; ΚΑΝΕΝΑΣ. Και είμαι βέβαιος,απο όσο τον έχω ψυχολογησει,ότι δεν θα ζητήσει στήριξη ως ανταλαγμα (αυτο το λένε πολιτικό ήθος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η οπαδικού τύπου συζήτηση μακριά από εμένα. Μου απαντάς σαν να είμαστε εχθροί και δε σε ξέρω καν. Επίσης να σου πω ότι και με τον Ντασιώτη δεν έχω κάτι. Ίσα ίσα που τον εκτιμώ ως άνθρωπο και έχουμε μια αρκετά καλή σχέση! Η κριτική μου είναι καλοπροαίρετη και γίνεται πάνω σε γεγονότα και με προτάσεις. Δε νομίζω ο ίδιος να έχει ανάγκη τέτοια (οπαδική) υποστήριξη.

    Υστ.: " αντιδήμαρχοι αυτόνομοι" , "τσιφλίκια", "συγκρουστεί και να επιβληθεί (βλέπε ονομασία του δήμου)" , "πρόσεξε ιδιαίτερα ένα χωριό,το δικό μας," . ΄
    Όλα αυτά θέλουν τεκμηρίωση, γιατί τα γεγονότα σε εκθέτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.