Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Δεν βάζει υποψηφιότητα ο Ντασιώτης

Σοκ έχει προκαλέσει στους κύκλους της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνίας η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της απόφασης του Γ. Ντασιώτη να μη θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιών!

Στο σχετικό βίντεο που διέρρευσαν παλιοί αντίπαλοι του φαίνεται ο κος Ντασιώτης να προβάρει λόγο με τον οποίο ανακοινώνει ότι θέτει υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη. Κύκλοι της συμπολίτευσης αφήνουν να εννοηθεί ότι η επιλογή του κου Ντασιώτη να περιφέρεται με σακίδιο στους ώμους και να μιλά μετά από κανένα τέταρτο της ώρας αφότου τον συναντήσεις, να σχετίζονται με τις προχωρημένες συζητήσεις με τον δημοσιογράφο των «Πρωταγωνιστών».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κος Ντασιώτης συνομιλούσε με 4 ποινικούς στο κατάστημα Σκιές Καφέ των Θεσπιών. Άλλοι λένε ότι γυρεύει υποψήφιους, άλλοι ότι ψάχνει Θεσπιέα μπανιαρισμένο και άλλοι ότι παίρνει πληροφορίες από παλιούς συνεντευξιαζόμενους του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις καθώς οι εν λόγω παλιοί πολιτικοί αντίπαλοι του νυν Δημάρχου ισχυρίζονται ότι έχουν και άλλα βίντεο με τα οποία ο κος Ντασιώτης φαίνεται να γνώριζε από το προηγούμενο καλοκαίρι ότι ο Παναλίαρτος θα πάρει πρωτάθλημα (άσχετα αν ο ΑΟΘ αυτοαποκλείστηκε, ΣτΜ) και για αυτό έτρεξαν τα έργα ολοκλήρωσης του νέου σταδίου στις Θεσπιές.

Παράλληλα, τρόμο προκαλεί η προοπτική της ακυβερνησίας στον Δήμο, γεγονός που εάν συνεχιστεί επί μακρόν μπορεί να φέρει τον Δήμο μας στη δραχμή και πύρινες γλώσσες να τυλίξουν τους λόφους μας και τη πεδιάδα των κουνουπιών. Μερικοί αναλυτές, ωστόσο, αναζητούν συνοχή ανάμεσα στην παραπάνω επιλογή του κου Ντασιώτη με ένα παλιό του κείμενο που είχε αναρτηθεί σε γειτονικό ιστότοπο και στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων: «…τόσα χρόνια κάθε υπάλληλος του Δήμου ήταν ένας μικρός Δήμαρχος και κάθε Δήμαρχος ένας μικρός Φύρερ. Αυτό οδηγεί μόνο στη διάλυση. Εμείς δεν θα την επιτρέψουμε». Κείμενο που είχε γραφτεί ως απάντηση στη φράση πρώην γκεμπελίσκου Δημάρχου (2-2) «θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει».

4 σχόλια:

  1. ομολογώ ότι δεν καταλαβα το πνευμα της ανάρτησης GMT. O τίτλος δε,για κάποιον που δε διαβασει παρακάτω είναι προβοκατόρικος.Σήμερα φίλος μου,επέμενε οτι είδε κάπου στο ιντερνετ οτι ο Ντασιώτης δεν κατεβαίνει και χτυπιόταν να τον πιστέψουμε. Νομίζω ότι ειναι επικίνδυνη εποχή για τέτοιο χιουμορ.τι λές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα σκοπό να μην σου απαντήσω αλλά επικοινώνησε μαζί μου μέσω mail μια ηλε-φίλη και μου είπε για τα σχόλιά σου σε γειτονικά ιστολόγια. Gfk εκτίθεσαι. Καταρχήν, ο καθένας λέει τη μαλακία του, αλλά και εσύ σχεδόν πλημμυρισμένος από το ξεχωριστό πάθος σου να στηρίξεις τον κο Ντασιώτη δεν κατάφερες να διώξεις το σύννεφο μπροστά απ’ το μυαλό σου. Ίσως γι’ αυτό δεν μπόρεσες να συζητήσεις χωρίς οπαδικά χαρακτηριστικά στον dp και δεν αρκέστηκες στις σκέψεις για τα συγκεκριμένα. Ίσως και γι’ αυτό δεν σκέφτηκες ότι με το GMT συνδέομαι κάθε τόσο, όχι κάθε λίγο και λιγάκι. Μόλις είδα το σχόλιό σου, το ανάρτησα. Δεν σου απάντησα γιατί το θεώρησα γραφικό να μιλάς για προβοκατόρικη ανάρτηση όταν δεν έχεις διακρίνει την υποστήριξη από μέρους μου στην επιλογή του Ντασιώτη ως Δήμαρχο. Μάλλον είσαι πρόσφατος επισκέπτης. Δεν θα πω κάτι παραπάνω για αυτό γιατί δεν θα απολογηθώ σε εσένα που εδώ μέσα συμπεριφέρθηκες σαν ένα τρολ μισθωμένο να παπαγαλίζει πράγματα, όπως ακριβώς έκανε κι ο Σημιτικός Σιακαντάρης υπέρ του ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές του 2012. Αν και δεν με κόφτει τι κάνεις, το γεγονός ότι στα άλλα ιστολόγια βάζεις όνομα δίπλα στο GMT, δείχνει ότι δεν λειτουργείς με ψυχραιμία, αλλά μέσα σε σύγχυση πάθους για ένα είδωλο που δεν σε έχει ανάγκη.

    Ασχολήσου με τίποτα πιο σοβαρό από το ιστολόγιο τούτο. Η άποψη για τον Ντασιώτη έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GMT.την πατησες.
      1.δεν μίλησα για προβοκάτσια,αλλα είπα ότι ´´ο τίτλος για κάποιον που δε θα διαβάσει Παρακάτω είναι προβακατορικος´´και σου ανέφερα το παράδειγμα με τον φίλο που δε διάβασε παρακάτω.
      2.σε διαβάζω και μου αρέσει το γράψιμο σου παρόλο που μερικές φορές δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου.
      3.είναι βέβαιο ότι ανάμεσα μας κυκλοφορούν προβοκατορες πραγματικοί γιατί ουδέποτε έγραψα σε γειτονικό ιστολόγιο ότι δεν δημοσίευσες το σχόλιο μου,γιατί πολύ απλά το δημοσιευσες.οπότε ή για άλλο σχόλιο διαμαρτύρεται οποίος το έγραψε ή απλά είναι προβοκατορες πραγματικός.
      4.τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω

      Διαγραφή
    2. (Είχα γράψει ένα σχόλιο αλλά τελικά δεν το βλέπω, οπότε το ξαναγράφω $#$^%#)

      1. Γράψε λάθος. Μπαίνω κλεφτά στο μπλογκ και δεν το διάβασα σωστά.
      2. Αν καταλάβαινες συνέχεια το πνεύμα μου, θα έγραφα στην Καθημερινή ή στη ΕφΣυν.
      3. Δεν είχα κάποιου άλλο μήνυμα, οπότε συμπέρανα ότι είσαι εσύ. Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε κοίτα γύρω σου γιατί υπάρχει "ποντικός" που ξέρει πότε γράφεις σχόλιο και σε εκθέτει.
      4. Μην τα σχολιάσεις.

      Διαγραφή

Παρακαλώ στην έκφραση της γνώμη σας με κόσμιο και μη προσβλητικό τρόπο. Το περιεχόμενο των σχολίων θα κριθεί ως προς την προσβολή ηθών και προσωπικοτήτων και ενδεχομένως να διαγραφεί. Ο Admin δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.